[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]

 Guardian-Sun

ECOFINESTRES  treballa amb els millors vidres, estalvia energia a l’hivern i estiu col·locant vidres Guardian Sun-AISLAGLASS en les teves finestres.

Filtren la radiació solar, millorant el confort i estalviant en aire condicionat a l’estiu.
Gràcies al valor U més baix del mercat estalviaràs en calefacció a l’hivern i en aire condicionat a l’estiu.

 

Valors Òptics i Tèrmics

 

Les característiques òptiques d’un vidre vénen donades pel tipus de capa seleccionat, afectant de manera gairebé imperceptible el gruix dels vidres.

Quant als valors tèrmics, estan relacionats amb l’emissivitat del vidre de capa, així com amb el gruix de la càmera, variant fins 0.4 W / m2K si se substitueix el Aire per Argó.

 

Aïllament acústic en les teves finestres
cristal_inteligente_acustico

Aconsegueix el millor aïllament acústic a les finestres de casa teva amb Guardian Sun Acústic: 1 vidre que neix de la combinació del nostre Vidre Intel·ligent Guardian Sun amb Lamiglass® Acústic de Guardian.

Aïllament acústic i tèrmic que et permetrà augmentar el confort a la teva llar i estalviar energia tot l’any.

 

Vidre de seguretat Guardian Sun

cristal_inteligente_seguridadhacha

 

 

Instal·la vidre de seguretat Guardian Sun en les teves finestres. El vidre que t’ajuda a estalviar energia i protegeix la teva llar contra el vandalisme i els impactes.

Vidre de seguretat que neix de la combinació del nostre Vidre Intel·ligent Guardian Sun amb Lamiglass® (vidre laminat de Guardian).

[/one_full]