Sistemes de finestres de PVC KÖMMERLING: Una varietat sense límits amb tecnologia moderna a ECOFINESTRES

tecnobel

El PVC és el material més utilitzat a Europa per a les finestres. Per la seva relació qualitat-preu i la seva alta capacitat d’aïllament tèrmic, el PVC és sovint l’elecció preferida per a finestres.

Aposti per l’elecció de finestres de PVC per la seva qualitat, disseny i innovació. Els sistemes de finestres de PVC de Kömmerling reuneixen aquestes qualitats a una àmplia gamma, que ofereix màxima llibertat en el disseny amb màxima seguretat de planificació. Trieu Vostè de la varietat de sistemes aquell sistema, que s’ajusti millor als requeriments del seu projecte. Requeriments bàsics es compleixen perfectament amb una profunditat de muntatge del marc de 60 mm, sent 70 mm de profunditat per exigències elevades. Els sistemes de finestres amb una profunditat de 82 mm formen la gamma superior i satisfan els alts requeriments de construccions de baix consum.

Seguretat i confort

Amb el sistema VarioTec, disposa d’una ferramenta òptim per a la construcció d’habitatges particulars que, segons necessitat, permet una ampliació a nivells de seguretat superiors.

Una altra particularitat és la solera sense barreres que s’empra en portes per a balcons i terrasses. A diferència de les portes d’entrada, aquestes portes es tanquen també a la part inferior de la mateixa manera que les finestres. Tot i així, amb la baixa profunditat de muntatge es redueix el perill d’ensopegada.

A vegades s’ofereixen elements fabricats amb aquest sistema de Kömmerling sota propi nom per empreses associades a Kömmerling, per això, ha de preguntar en particular per aquest sistema de perfils. ECOFINESTRES, la seva botiga especialitzada en productes Kömmerling us informarà.

Resum dels sistemes de finestres de PVC:

-Aïllament tèrmic excel·lent, tan per al fred com la calor
-Seguretat
-Protecció acústica
-La gamma de colors Corona proporciona una gran quantitat de colors únics i xapats en fusta
-Sistemes per a una protecció solar i contra les mirades indesitjades
-Gran marge de creativitat gràcies a una àmplia gamma de ferramentes, perfils de fixació per vidres, tiradors, tipus d’elements i tipus d’obertura en moltes execucions.
-Una protecció eficaç contra robatoris a les classes de seguretat WK1 i WK2
-Llindars sense barreres en portes per a balcons i terrasses
-Varietat en l’estètica i en el disseny de totes les gammes de productes
-Una tècnica de sistemes perfecta

MÉS INFO