a ECOFINESTRES treballem amb Mosquiteres Zanzar.

 

PLISSÉ

4ante

Plissé és una mosquitera per a portes – finestres de pas freqüent. L’absència de barrera a terra facilita el pas. La senzillesa del muntatge i desmuntatge facilita una completa neteja del va i del producte. Pot realitzar-se amb una fulla, dues fulles amb tancament central, dues fulles a seguir, tres i quatre fulles.


FLEXA

fotomontaggio

FLECA, la elegant mosquitera enrotllable lateral, ideal per a portes i finestres; disseny la barra de la maneta, que fa fàcil i còmode l’accionament tant des de l’interior com des de l’exterior. L’obertura i tancament del full, tot i proveïda de moll, resulta molt controlada, evitant moviments imprevistos i ràpids. Aquesta característica, unida a la guia de sòl molt baixa, fa d’aquest un producte ideal per les obertures de pas freqüent.

 


 

GIOCONDA 0.22

 

027_VERT_LAT_REV2014

GIOCONDA 0.22 és una mosquitera per a portes i ventanascon xarxa prisada de recollida vertical a fricció. L’ús de la vareta d’accionament facilita les operacions d’obertura i tancament. La xarxa prisada ve de sèrie en color negre, per encàrrec en gris.

 


 

MOTORIZADO CUBO 80-100

cubo 80-100 particolare sezionatoB

Mosquitera, Black Out, Screen, sistema enrotllable vertical per a grans dimensions. Recollida standard amb cardan o opció motoritzat.

El calaix de enrotllat té un gruix màxim de: Cub 100 (103 mm) Cub 80 (83 mm).

Perfecta combinació d’elegància i funcionalitat i la solució més adequada per al tancament de grans obertures amb una única tela i amb absoluta seguretat, gràcies al sistema Zip antivent. Instal·lació frontal i entre parets.

Les seves peculiars característiques la fan particularment indicada per a ambients com terrasses i porxos. NOTA: El producte té com a característica particular la possible formació de petites arrugues a la

junta de la soldadura entre la cremallera (zip) i els diferents teixits / xarxes, així com possibles desquadraments, que s’han de considerar característiques i no defectes del mateix.


 

 

MOTORIZADO ROND 80-100

round-80-100-600x450

 

Mosquitera, Black Out, Screen, sistema enrotllable vertical per a grans dimensions. Recollida standard amb cardan o opció motoritzat.

El calaix de enrotllat té un gruix màxim de: Rond 100 (105 mm) Rond 80 (88 mm).

Perfecta combinació d’elegància i funcionalitat i la solució més adequada per al tancament de grans

Les seves peculiars característiques la fan particularment indicada per a ambients com terrasses i porxos. obertures amb una única tela i amb absoluta seguretat, gràcies al sistema Zip antivent.

NOTA: El producte té com a característica particular la possible formació de petites arrugues a la
junta de la soldadura entre
la cremallera (zip) i els diferents teixits / xarxes, així com possibles desquadraments, que s’han de considerar característiques i no defectes del mateix.


 

[button link=”https://www.ecofinestres.cat/wp-content/uploads/2015/06/zanzar-iberia-2015-SENSE-PREUS.compressed.pdf” color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_blank” title=”MÉS INFO” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ alignment=”” class=”” id=””]MÉS INFO[/button]