prodotti-8108-rel30d704ad8fa7473ea7c977862ff1c2a6

ECOFINESTRES treballa amb finestres de coberta plana VELUX

Amb una finestra de coberta plana VELUX, pot transformar i millorar qualsevol espai. La finestra de coberta plana VELUX li permet afegir la llum i l’aire que desitja, amb un disseny modern i atractiu, alhora que compleix amb totes les exigències tècniques.

ECOFINESTRES dissenya finestres per a tot tipus d’edificis i per a qualsevol funció. Conegui la selecció completa de finestres de teulada VELUX.

Finestra fixa per a coberta plana VELUX

1-cfp

La finestra fixa (sense obertura) de coberta plana VELUX CFP és l’opció ideal si necessita poder gaudir d’una gran quantitat de llum natural, sense afegir una ventilació extra.

Finestra manual per a coberta plana VELUX

2-CVP manual illustration 121608-01-L

La finestra de coberta plana amb obertura manual de VELUX li permetrà obtenir gran quantitat de llum natural i més obrir la seva finestra gràcies a la seva barra telescòpica d’accionament.

Finestra ELECTRICA per a coberta plana VELUX INTEGRA

3-cvp-2

La finestra de coberta plana VELUX INTEGRA CVP accionada per comandament a distància, afegeix la possibilitat de ventilar per gaudir d’aire fresc.

Ventilació de fums

5-csp

La ventilació de fums sovint és obligatòria per llei en edificis industrials i oficines, per exemple, per sobre de les escales. La finestra de coberta plana VELUX CSP elimina eficaçment la calor i el fum.

Finestra d’accés a coberta plana VELUX4-cxp

La finestra d’accés a coberta plana VELUX es pot obrir manualment fins a un angle de 60 ° per facilitar l’accés a la teulada. La finestra d’accés a la teulada es pot combinar fàcilment amb un grup de finestres de coberta plana VELUX, CFP / CVP, sense canviar l’aparença exterior de l’edifici.